Ακόμα πιο κοντά Περιφέρεια ΑΜΘ και Ανδριανούπολη…

Συνάντηση του Χρήστου Μέτιου με το Νομάρχη Αδριανούπολης στην Κομοτηνή – Ο τουρισμός, η επιχειρηματικότητα και η προστασία από πλημμύρες και ζωονόσους το αντικείμενο των συνομιλιών τους

Συνάντηση με το Νομάρχη Αδριανούπολης Εκρέμ Τζανάλπ είχε στο γραφείο του στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος.

Κύριο θέμα της συζήτησής τους η ενίσχυση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο όμορες περιοχές στους τομείς του τουρισμού, της επιχειρηματικότητας και της προστασίας από τις πλημμύρες και τις ζωονόσους.

Οι κ.κ. Μέτιος και Τζανάλπ αναφέρθηκαν ιδιαίτερα στη σημασία της τουριστικής κίνησης Ελλήνων και Τούρκων πολιτών ανάμεσα στις δύο περιοχές και τόνισαν τη σπουδαιότητα της εμπορικής συνεργασίας στην ανάπτυξη σχέσεων φιλίας.

Τον κ. Τζανάλπ συνόδευε ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή κ. Μουράτ Ομέρογλου, ενώ από την πλευρά της Περιφέρειας ΑΜΘ παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ροδόπης Μουσταφά Κατραντζή, Αχμέτ Ιμπράμ και κ. Ισμαήλ Χουσέ Μουσταφά.