Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας: Κάλεσμα προς τους επαγγελματίες που θέλουν να συμμετέχουν στη Λευκή Νύχτα

Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε διαφημιστικά και χορηγικά πακέτα ή ενεργά στις εκδηλώσεις, να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο-Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας καλεί τους επαγγελματίες της πόλης οι οποίοι επιθυμούν να κάνουν κάποια εκδήλωση στο κατάστημά τους το βράδυ της Λευκής Νύχτας στις 10 Μαΐου 2019, έτσι ώστε να συμπεριληφθούν στο έντυπο, αλλά και στο ηλεκτρονικό πρόγραμμα, να ενημερώσουν την εταιρεία η οποία έχει αναλάβει τον συντονισμό της εκδήλωσης. Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμέτοχης η 15η  Απριλίου 2019.

Επίσης, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμμετέχουν σε διαφημιστικά και χορηγικά πακέτα με σκοπό την ενίσχυση της εκδήλωσης, άλλα και για τη διαφημιστική προβολή κάθε επιχείρησης που θεωρεί ότι την ενδιαφέρει να επικοινωνήσει τα προϊόντα της και τις υπηρεσίες της στις χιλιάδες του κόσμου που θα βρίσκονται εκείνο το βράδυ στο κέντρο της πόλης.

Τέλος, καλείται όποιος Σύλλογος, φορέας ή σχολή χορού επιθυμεί να λάβει ενεργά μέρος στη Λευκή Νύχτα να επικοινωνήσει με τον Εμπορικό Σύλλογο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες: 2510 211559-6948 237127, εταιρία «Ανάδραση»-Μπάμπης Ηλιάδης.