Η Ryanair «προσγειώνεται» στο αεροδρόμιο της Καβάλας

Η γνωστή αεροπορική εταιρία θα συνδέει το «Μέγας Αλέξανδρος» με την πόλη Poznan της Πολωνίας-Πότε ξεκινάνε οι πτήσεις, με ποια συχνότητά θα γίνονται και πόσο θα κοστίζει το εισιτήριο

Νέες… αφίξεις για το αεροδρόμιο της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», καθώς όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, το καλοκαίρι του 2019 μια ακόμα -και μάλιστα πολύ γνωστή- αεροπορική εταιρία πρόκειται να πετάξει από και προς την Καβάλα με προορισμό το εξωτερικό.

Πρόκειται για την Ryanair, η οποία μία φορά την εβδομάδα για 3 μήνες θα συνδέει την Καβάλα με την πόλη Poznan της Πολωνίας, με τις πτήσεις να ξεκινούν την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019, ενώ η τελευταία πτήση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019.

Η πτήση Καβάλα-Poznan θα αναχωρεί κάθε Τετάρτη από το «Μέγας Αλέξανδρος» στις 16:10, ενώ η πτήση Poznan-Καβάλα θα αναχωρεί από την ιστορική πόλη της Πολωνίας επίσης κάθε Τετάρτη στις 12:25 (ώρα Πολωνίας).

Η πτήση διαρκεί περίπου δύο ώρες και ένα τέταρτο, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων (χωρίς αποσκευές) θα κυμαίνονται από 32 μέχρι 86 ευρώ. Να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από τώρα να κλείσουν τα εισιτήριά τους μέσα από το site της εταιρίας.