Λευκή Νύχτα 2019: Μόνος «εχθρός» τα τερτίπια του καιρού, σύμμαχος ο κόσμος και οι υποστηρικτές

Δεν πτοείται η διοργάνωση από τις υποψίες για βροχή-Το «ευχαριστώ» του Βασίλη Λεμονίδη προς όλους όσοι στηρίζουν τον θεσμό της αγοράς της Καβάλας-Πρωταγωνιστής φέτος ο κόσμος και όχι το συναυλιακό γεγονός

Όλα έτοιμα για τη Λευκή Νύχτα 2019 η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 στην πόλη της Καβάλας. Κατά τη συνέντευξη Τύπου η οποία δόθηκε από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Βασίλης Λεμονίδης, ευχαρίστησε όλους όσοι στήριξαν και φέτος τη διοργάνωση: Περιφέρεια, Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, δήμο Καβάλας και χορηγούς, με ιδιαίτερη μνεία στην Energean Oli and Gas και στα Ελληνικά Λιπάσματα και φυσικά τους εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι στηρίζουν κάθε χρόνο όλο και περισσότερο τον θεσμό της αγοράς της Καβάλας ο οποίος ολοένα και γιγαντώνεται.

Φέτος μόνος «εχθρός» είναι τα τερτίπια του καιρού (διαβάστε εδώ την πρόγνωση για την ημέρα της Λευκής Νύχτας), ωστόσο, όπως είπε ο κ. Λεμονίδης, η διοργάνωση δεν πρόκειται να αναβληθεί, καθώς η 10η Μαΐου είναι ιδανική -ελέω συγκυριών, όπως της διοργάνωσης Άδοντες και Ψάλλοντες, του ανταμώματος των Εβριτών και των Βαλκανικών Αγώνων Κολύμβησης- και συν τοις άλλοις, όσο προχωράμε προς την 26η Μαΐου τόσο θα αυξάνονται και οι προεκλογικές δραστηριότητες, κάτι το οποίο «δεν συμφέρει» τη Λευκή Νύχτα.

Να σημειωθεί ότι φέτος δεν θα υπάρξει κεντρικό συναυλιακό γεγονός στην κεντρική πλατεία, αλλά παράλληλες δράσεις σε όλο το κέντρο (διαβάστε εδώ το πρόγραμμα), με τους πρωταγωνιστές να είναι η αγορά και ο κόσμος.