SΕRENITY Yacht: Ένα μικρό πλωτό παλάτι στο λιμάνι της Καβάλας [φωτογραφίες]

Είναι η πρώτη φορά που καταπλέει το συγκεκριμένο πολυτελές σκάφος στο λιμάνι της Καβάλας-Οι ανέσεις που προσφέρει και η απλησίαστη τιμή για την ενοικίασή του

Το Luxury Yacht Charter SERENITY κατέπλευσε το πρωί της Δευτέρας 1 Ιουλίου 2019 στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» προερχόμενο από τη Λήμνο.

Πρόκειται για ένα μικρό πλωτό παλάτι, το οποίο συνδυάζει την πολυτέλεια με την κρουαζιέρα, προσφέροντας τις ανέσεις τις οποίες θα προσέφερε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.




Το σκάφος κατασκευάστηκε το 2004 στα ναυπηγεία της Austal στην Αυστραλία, έχει μήκος 70 μέτρα, πλάτος 13,8 ενώ η ταχύτητά του ανέρχεται στους 14 κόμβους (υπηρεσιακή). Το 2017 ανακαινίστηκε και πλέον ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο.

Είναι η πρώτη φορά που καταπλέει το συγκεκριμένο πολυτελές σκάφος στο λιμάνι της Καβάλας. Το εσωτερικό του είναι πολυτελέστατο και διαθέτει 15 καμπίνες (6 από αυτές είναι σουίτες και οι υπόλοιπες lux) και μπορεί να φιλοξενήσει 30 επισκέπτες και 31 άτομα προσωπικό.

Περιλαμβάνει μικρά εστιατόρια, τζακούζι, γυμναστήριο, σάουνα, play room, πισίνα και κινηματογράφο.

Το SERENITY εκτελεί κρουαζιέρες με τη διαδικασία της ενοικίασης, κάτι το οποίο, όμως, κοστίζει ακριβά, αφού η αρχική τιμή εκκίνησης για την ενοικίασή του για μια εβδομάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (high season) ανέρχεται στα 550.000 ευρώ.

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του

*Φωτογραφίες: yachtcharterfleet.com Κείμενο-Κεντρική φωτογραφία: Τάσος Αργυρός