Επιμελητήριο Καβάλας: Κάλεσμα για την συμμετοχή των εκθετών στην 27η  Διεθνή Έκθεση «KavalaExpo 2019»

Η φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνει δυναμικές εκδηλώσεις και δράσεις με σκοπό την καλύτερη προσέλκυση των επισκεπτών και των επιχειρηματιών από την ευρύτερη περιοχή

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας ενημερώσει με ανακοίνωση της τους εκθέτες ότι διοργανώνει και φέτος για 27η χρονιά την  έκθεση KAVALAEXPO η οποία αποτελεί θεσμό για την περιοχή μας και θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2019 στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης» στην Νέα Καρβάλη Καβάλας.

Σκοπός της έκθεσης είναι να στηρίξει τον επιχειρηματία, προκειμένου να προβάλλει και να προωθήσει τα προϊόντα του και ταυτόχρονα να του δώσει την ευκαιρία να ενημερωθεί για νέες συνεργασίες και νέες αγορές καθώς και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη προς όφελος των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης τους.

Η φετινή διοργάνωση της «KAVALAEXPO 2019»  θα περιλαμβάνει δυναμικές εκδηλώσεις και δράσεις με σκοπό την καλύτερη προσέλκυση των επισκεπτών και των επιχειρηματιών από την ευρύτερη περιοχή, αλλά και από τις γειτονικές Βαλκανικές χώρες, που προσκλήθηκαν από δυναμικούς κλάδους, δίνοντας τη δυνατότητα επαφών, με σκοπό την αναπτυξιακή προοπτική, που θα ενισχύσουν την προσπάθειά μας για καλύτερες εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές.

H συμμετοχή των εκθετών επιχειρήσεων θα είναι ιδιαίτερη τιμή και καθοριστική για την επιτυχία της φετινής διοργάνωσης καθώς και της οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας. Γι’ αυτό και οι διοργανωτές του Επιμελητηρίου Καβάλας τους παρακαλούν να δηλώσουν έγκαιρα, τη συμμετοχή τους στην Έκθεση μέχρι 23 Αυγούστου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να απευθυνθούν στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2510 222212, Σ. Μαυρομμάτη (εσωτ. 4), Α. Μάρκου  (εσωτ. 13),  Δ. Παρασύρη (εσωτ.11)  και ιστοσελίδα www.kcci.gr.