Η Θάσος υποδέχεται ένα από τα μεγαλύτερα ιστιοφόρα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο [βίντεο]

Το CLUB MED II της ομώνυμης γαλλικής εταιρίας CLUB MED CRUISES θα καταπλεύσει στον Λιμένα της Θάσου, προερχόμενο από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, φέρνοντας... εξωτικό αέρα στο νησί

Μια πολύ ευχάριστη είδηση «κατέπλευσε» στο νησί της Θάσου η οποία αφορά τον τομέα της κρουαζιέρας. To γαλλικής κατασκευής ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο CLUB MED II θα επισκεφτεί για πρώτη φορά το νησί.

Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 στις 08:00 θα καταπλεύσει στον Λιμένα Θάσου ένα από τα μεγαλύτερα ιστιοφόρα στον κόσμο, το CLUB MED II της ομώνυμης γαλλικής εταιρίας CLUB MED CRUISES.

Οι επιβάτες του ιστιοφόρου θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν το περίφημο αρχαιολογικό μουσείο στον Λιμένα Θάσου και να περπατήσουν στα γραφικά σοκάκια της περιοχής. Παράλληλα, θα επισκεφτούν το παλιό χωριό της Αλυκής με τα παραδοσιακά και γραφικά σπιτάκια, ενώ θα περιηγηθούν στα παλαιά λατομεία του χωριού.




Το μεσημέρι θα έχουν την ευκαιρία για ελεύθερο χρόνο στο νησί για να απολαύσουν την τοπική κουζίνα στις διάφορες ταβέρνες που θα βρουν εκεί. Ακόμη, οι επιβάτες του CLUB MED II θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα δροσερό μπάνιο στις παραλίες του νησιού, αλλά και water sports, ενώ θα περπατήσουν και στα γραφικά δρομάκια της Παναγίας λίγο πριν επιστρέψουν στο λιμάνι για την αναχώρησή τους.

Τo εντυπωσιακό CLUB MED II πρόκειται να αποπλεύσει από το νησί της Θάσου στις 18:00 με επόμενο προγραμματισμένο προορισμό το νησί της Λήμνου.

*Πηγή: kavalaportnews.gr

Δείτε βίντεο από το ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο