Η Καβάλα (ξανά) στη διοίκηση των ραδιοφωνικών σταθμών της περιφέρειας

Ο Κωνσταντίνος Τσίγκας επανεξελέγη στη θέση του Γενικού Γραμματέα της ΠΕΙΡΑΣ - Επαφές του νέου ΔΣ στη Βουλή με αρχηγούς κομμάτων, υπουργούς και βουλευτές

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι εργασίες της 18ης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών (ΠΕΙΡΑΣ) την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, στην Αθήνα.

Μετά από πρόσκληση του απερχόμενου ΔΣ παρευρέθησαν οι κ.κ. Νίκος Σκάγιαννης από την ΕΥΕΔ και Μανώλης Καβαλιέρος από την Αυτοδιαχείριση οι οποίοι ανέπτυξαν τις θέσεις των Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων, εξήγησαν τον τρόπο λειτουργίας των δύο (πλέον) ΟΣΔ με το ίδιο αντικείμενο, τα οφέλη για τα Μέλη μας από την εφαρμογή των αποκλειστικών συμβάσεων με την ΠΕΙΡΑΣ και απάντησαν σε πλήθος ερωτήσεων των παρευρισκομένων ιδιοκτητών Ρ/Σ.

Οι εργασίες έκλεισαν με την εκλογή από τη ΓΣ του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης για την περίοδο 2019-2023 που είναι το ακόλουθο:
Πρόεδρος: Αντώνιος Γρηγορόπουλος, ΙΟΝΙΟΝ FM ΗΛΕΙΑΣ
Αντιπρόεδρος: Καρτελιάς Νικόλαος, NRG Ευβοίας
Γενικός Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τσίγκας, ALPHA Radio Καβάλας
Ειδικός Γραμματέας: Φιλίππου Παναγιώτης, ΗΧΟΡΑΜΑ Καρδίτσας
Ταμίας: Κυριάκος Δημητριάδης, F1 Κορίνθου
Μέλη:
Αναστασίου Γεώργιος, LOUD RADIO Τρικάλων
Άγγελος Nταβλούρος, TOP FM Αχαΐας
Ναστουλης, Γεώργιος, BRAKE FM Κορινθίας
Εμμανουήλ Παπαμακάριος, ΡΑΔΙΟ 1 Ευβοίας

Την επόμενη ημέρα το πρωί οι κ.κ Γρηγορόπουλος, Καρτελιάς και Τσίγκας με τη θεσμική τους ιδιότητα εκπροσωπώντας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνάντησαν στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιο για θέματα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Στέλιο Πέτσα, και τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης & Επικοινωνίας κ. Γιάννη Μαστρογεωργίου.

Στη συνέχεια παρευρέθησαν στη Βουλή των Ελλήνων όπου συνάντησαν Αρχηγούς Κομμάτων, Υπουργούς και πλήθος βουλευτών συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.

Σε όλες τους τις επαφές αντάλλαξαν απόψεις και προβληματισμούς για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο χώρο του ραδιοφώνου της περιφέρειας και τον τρόπο προσέγγισης στις λύσεις που θα δρομολογηθούν.