Ένας… ευγενής «πειρατής» στα νερά της Καβάλας [φωτογραφίες]

Το όμορφο και θρυλικό ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο SEA CLOUD της SEA CLOUD CRUISES κατέπλευσε για άλλη μια φορά στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» μεταφέροντας 110 επιβάτες

Το Σάββατο 3 Αυγούστου 2019 κατέπλευσε μετά από αρκετό καιρό ένα ακόμη ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος». Το ιστιοφόρο δεν είναι άλλο από το γνωστό πλέον σε όλους SEA CLOUD της SEA CLOUD CRUISES.

Το γερμανικό τεσσάρων καταρτιών σκαρί κατέπλευσε το πρωί στις 07:00 στο λιμάνι προερχόμενο από το Κουσάντασι της Τουρκίας και μεταφέροντας 110 κατά κύριο λόγο Γερμανούς επιβάτες.




Το όμορφο και θρυλικό ιστιοφόρο, αφού έδεσε με ασφάλεια κατά μήκος της προβλήτας Νο 7, αποβίβασε τους επιβάτες του, οι οποίοι με τη σειρά τους επισκέφτηκαν με τουριστικά λεωφορεία τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων.

Η παραμονή τους στην πόλη της Καβάλας ήταν σύντομη, αφού με την επιστροφή τους στο λιμάνι επιβιβάστηκαν και πάλι στο SEA CLOUD και αναχώρησαν για την όμορφη Σκόπελο λίγο μετά τις 13:00.

Tα  SEA CLOUD και SEA CLOUD II είναι συχνοί καλοκαιρινοί επισκέπτες της Καβάλας τα τελευταία χρόνια, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο η εταιρία την προτίμησή της στην πόλη της Καβάλας.

Δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό πλοίο

*Πηγή: kavalaportnews.gr Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοδουλίδης, Τάσος Αργυρός