Το Επιμελητήριο Καβάλας στην 2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Οικοτεχνίας στην Ξάνθη

Κάλεσμα στις επιχειρήσεις της περιοχής να συμμετέχουν σε μια διοργάνωση που εντάσσεται στις «Γιορτές πόλης» της γειτονικής πόλης την οποία επισκέπτονται περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, ενημερώνει τις επιχειρήσεις ότι θα συμμετέχει στη «2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Οικοτεχνίας» η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη, στο Γήπεδο του ΑΟΞ από την Κυριακή 01 έως και την Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2019.

Η Έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Γιορτών της Παλιάς Πόλης και θα γίνει θεσμός καθώς αυτή την περίοδο επισκέπτονται την περιοχή περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες.

Σκοπός του Επιμελητηρίου είναι η παρουσίαση, προβολή και ανάδειξη όλων των παραγόμενων τοπικών προϊόντων ως κυρίαρχο στοιχείο της ταυτότητας του τόπου μας.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης προγραμματίζονται παράλληλες εκδηλώσεις και ενδιαφέροντα events.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο – αίτηση συμμετοχής  στο Επιμελητήριο Καβάλας, το αργότερο έως την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019.

Το Επιμελητήριο θα καλύψει όλες τις δαπάνες που αφορούν το περίπτερο και την έκθεση των προϊόντων-δειγμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλας  στο τηλ. 2510 222212 με την Σούζη Μαυρομμάτη (εσωτ. 4) και Δέσποινα Παρασύρη (εσωτ.11), e-mail.: [email protected], ιστοσελίδα www.kcci.gr