Celebrities της Κύπρου διαφημίζουν τη Θάσο μέσω των λογαριασμών τους στο instagram

Ένα διάσημο ζευγάρι Κύπριων παρουσιαστών πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στο όμορφο νησί της Θάσου, με την είδηση να κάνει τον γύρο του διαδικτύου στη Μεγαλόνησο

Πόλο έλξης για χιλιάδες ξένους τουρίστες αποτελεί κάθε καλοκαίρι η Θάσος, αλλά φαίνεται πως πλέον «ανοίγει» και μία ακόμη αγορά, αυτή της Κύπρου, αφού ένα διάσημο ζευγάρι Κύπριων παρουσιαστών πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στο όμορφο νησί, με την είδηση να κάνει τον γύρο του διαδικτύου στη Μεγαλόνησο.

Όπως αναφέρει το μεγάλο Κυπριακό δίκτυο Sigma Live, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και η Κωνσταντίνα Νεοφύτου, οι δύο παρουσιαστές του Alpha Κύπρου, επέλεξαν για τις φετινές τους καλοκαιρινές διακοπές το νησί της Θάσου.

Το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε το διάστημα των διακοπών για να φορτίσει μπαταρίες λίγο πριν να επιστρέψει στα επαγγελματικά του καθήκοντα με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στο όμορφο ελληνικό νησί.

Ο Κωνσταντίνος και η Κωνσταντίνα διαφήμισαν τις παραλίες της Θάσου στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, ενώ τα βράδια απολάμβαναν το φαγητό τους σε γραφικές ταβέρνες και το ποτό του στα beach bars του νησιού, μοιραζόμενοι τις εμπειρίες τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.