Θεσσαλονίκη-Σμύρνη μέσω… Καβάλας

Δρομολογείται τακτική γραμμή λεωφορείου προς την πόλη της Τουρκίας με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη-Κάθε πότε θα γίνονται τα δρομολόγια

Άλλη μία επιλογή για κοντινά ταξίδια στην γειτονική Τουρκία και στις αλησμόνητες πατρίδες δίνεται και στους πολίτες της Καβάλας, αφού όπως γράφει το site thestival.gr δρομολογείται τακτική γραμμή λεωφορείου προς τη Σμύρνη.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως «Η Σμύρνη έρχεται ακόμη πιο κοντά στη Θεσσαλονίκη. Ταξιδιωτικό γραφείο της Θεσσαλονίκης εγκαινίασε τακτική λεωφορειακή γραμμή με προορισμό της Σμύρνη. Το δρομολόγιο εκτελείται δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή και Κυριακή και αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη στις 17:00».

Όπως γράφει η γνωστή ταξιδιωτική σελίδα του Facebook, Omorfa Taxidia, τη γραμμή δρομολόγησε το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Crazy Holidays, σε συνεργασία με τουρκικό τουριστικό γραφείο.

Το λεωφορείο ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη και κάνει επίσης στάση στην Καβάλα, στην Ξάνθη, στην Κομοτηνή και στην Αλεξανδρούπολη για όσους επιθυμούν να μεταβούν στην πόλη της Τουρκίας.

Τα δρομολόγια εκτελούνται με άνετα σύγχρονα λεωφορεία τα οποία διαθέτουν τηλεόραση σε κάθε θέση και πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενώ στους επιβάτες προφέρονται καφές αναψυκτικά και σνακ.