Ευκαιρία για συναντήσεις Β2Β με επιχειρήσεις από την Ινδία

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Καβάλας σε επιχειρηματίες της περιοχής για να ανοίξουν διαύλους επικοινωνίας και εμπορικές επαφές με μια από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ

Tο Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Enterprise Europe Network, ενημερώνει ότι ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) σε συνεργασία με τη Συνομοσπονδία Ινδικών Επιχειρήσεων (CII), συνδιοργανώνουν στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης Ημερίδα Επιχειρηματικών Συναντήσεων την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, και ώρα 14:00’ – 16:00’. H αίθουσα διεξαγωγής των Β2Β συναντήσεων θα οριστεί σύντομα και θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.

Η Ινδία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου και μία ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομική και επενδυτική υπερδύναμη. Η υψηλή τεχνολογία, η καινοτομία, η γεωργία και ο τουρισμός αποτελούν ορισμένους από τους τομείς κοινού ενδιαφέροντος ανάμεσα στις δύο χώρες. Στο πλαίσιο αυτό, ινδικές επιχειρήσεις και φορείς θα πραγματοποιήσουν επαφές με αντίστοιχες ελληνικές επιχειρήσεις, με στόχο τη δημιουργία εμπορικών σχέσεων.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τις ινδικές επιχειρήσεις, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Καβάλας, το αργότερο μέχρι Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Καβάλας στο 2510 222212 (εσωτ. 4) Σούζη Μαυρομμάτη, (εσωτ. 11) και Δέσποινα Παρασύρη ή στο email [email protected]