Το Happy Traveller πάει Θάσο!

Η δημοφιλής τηλεοπτική ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα και την Ηλέκτρα Αστέρη ταξιδεύει στην «αρχόντισσα του βορείου Αιγαίου»-Πότε θα προβληθεί το αφιέρωμα και η συγκινητική συγκυρία για τους παρουσιαστές

Η δημοφιλής τηλεοπτική ταξιδιωτική εκπομπή Happy Traveller με τον Ευτύχη Μπλέτσα και την Ηλέκτρα Αστέρη έχει επιλέξει ήδη τον επόμενο προορισμό της και δεν είναι άλλη από τη Θάσο, με την ανακοίνωση του αφιερώματος στη σελίδα της εκπομπής στο facebook να κερδίζει ήδη από τις πρώτες ώρες χιλιάδες likes και θετικά σχόλια.

Ιδιαίτερα διθυραμβικό και το promo κείμενο της εκπομπής το οποίο ακολουθεί, συνοδεία φωτογραφιών από το νησί

Σε αυτό το επεισόδιο ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη ταξιδεύουν στην αρχόντισσα του βορείου Αιγαίου. Την πανέμορφη και καταπράσινη Θάσο με τα κρυστάλλινα νερά, τα πλούσια δάση, τη μεγάλη ιστορία και τους φιλόξενους κατοίκους της. Αυτό είναι το πρώτο οικογενειακό ταξίδι με πλοίο και το πρώτο ταξίδι σε νησί για την κόρη τους.

Θα κάνουμε τον γύρο όλου του νησιού, αλλά θα ανέβουμε και στην κορυφή του, το Υψάριο. Θα δούμε εκπληκτικά τοπία, θα γνωρίσουμε τα όμορφα παραδοσιακά χωριά, θα επισκεφθούμε υπέροχα μοναστήρια και θα βουτήξουμε στη διάσημη Γκιόλα!

Πιο αναλυτικά, σε αυτό το επεισόδιο θα σας ταξιδέψουμε μέχρι τα ομορφότερα χωριά της Θάσου όπως η Ποταμιά, η Παναγιά, ο Θεολόγος και το Καζαβίτι. Θα περιπλανηθούμε στα Λιμενάρια, τον Λιμένα και τον Ποτό. Θα φτάσουμε μέχρι την εντυπωσιακή φυσική πισίνα που λέγεται Γκιόλα για να κάνουμε μια βουτιά στα καταπράσινα νερά της.

Θα κάνουμε κανό στη νοτιοδυτική άκρη του νησιού για να ανακαλύψουμε σπηλιές και κρυφές παραλίες. Θα επισκεφθούμε μοναστήρια όπως εντυπωσιακή μονή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ που κρέμεται από τα βράχια στην νότια πλευρά του νησιού.

Θα δοκιμάσουμε τοπικές Θασσίτικες λιχουδιές. Οι εξερεύνηση στην μοναδική Θάσο θα περιλαμβάνει και τις μαρμάρινες παραλίες, καθώς και τις Αλυκές με τους εντυπωσιακούς μαρμάρινους βραχώδεις σχηματισμούς.

Το αφιέρωμα στη Θάσο θα προβληθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 στις 17:40 από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.