Για πρώτη φορά στην Καβάλα, δύο εξειδικευμένα σεμινάρια για τον τουρισμό

Το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων επιμορφώνει τους παράγοντες του χώρου στο Service Excellence και το Housekeeping Management

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων επιχειρήσεων, Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει ότι οι εκπαιδευτικές δράσεις (Executive Seminars) του ΙΝΣΕΤΕ συνεχίζονται για πέμπτη συνεχή χρονιά, με σύγχρονες και στοχευμένες θεματικές ενότητες για όλα τα ιεραρχικά επίπεδα των τουριστικών επιχειρήσεων.

Για την εκπαιδευτική χρονιά 2019-2020 το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) θα επισκεφθεί πάνω από 12 πόλεις, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πάνω από 1.300 επαγγελματίες του τουρισμού. Για πρώτη χρονιά το ΙΝΣΕΤΕ θα επισκεφθεί με δύο εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και την πόλη της Καβάλας.

Στις 18 και 19 Δεκεμβρίου οι επαγγελματίες του τουρισμού της ευρύτερης περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Service Excellence, που πραγματεύεται όλα τα μυστικά της εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών και της δημιουργίας αφοσιωμένων επισκεπτών.  Στις 15 και 16 Ιανουαρίου το πρόγραμμα Housekeeping Management που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και υπεύθυνους ξενοδοχείων και καταλυμάτων, στον τομέα των ορόφων και στόχο έχει να ενισχύσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους, έτσι ώστε να συνεισφέρουν δυναμικότερα στην επιτυχία του ξενοδοχείου/ καταλύματος τους.

Το ΙΝΣΕΤΕ, πέραν της ολοκληρωμένης διοργάνωσης και υλοποίησης των εκπαιδευτικών αυτών προγραμμάτων, καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους παρακολούθησης (50%-70%) προσφέροντας με αυτό τον τρόπο στους επαγγελματίες του τουρισμού, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση στον τόπο τους με περιορισμένη δαπάνη.

Μέχρι σήμερα έχουν διοργανωθεί πάνω από 200 Executive Seminars, σε 17 πόλεις της Ελλάδας, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πάνω από 4.500 επαγγελματίες του τουρισμού.

Κλείστε τη δική σας θέση σε ένα Executive Seminar του ΙΝΣΕΤΕ στην παρακάτω διεύθυνση http://www.insete.gr/Εκπαίδευση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΙΝΣΕΤΕ στο 2103244368 και στο email [email protected]