Ενωτική Κίνηση Εμπόρων: Έχουμε ρεκόρ μελών στον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας. Αξιοποιήστε το

Κάλεσμα από τον επικεφαλής της παράταξης για μαζική συμμετοχή στις κάλπες και... διευκρινίσεις ότι «ψηφίζουμε με μοναδικό κριτήριο το καλό της αγοράς και τίποτε άλλο»-Αναλυτικά οι υποψήφιοι της παράταξης

Εκλογικός πυρετός στον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας, καθώς την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 κατά τις ώρες 08:00-20:00 οι έμποροι της Καβάλας καλούνται να αναδείξουν το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και τους αντιπροσώπους τους στην Ομοσπονδία.

Στις εκλογές τα μέλη του Συλλόγου μπορούν να βάλουν από 1 έως 13 σταυρούς για το Διοικητικό Συμβούλιο και για τους αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία και από 1 έως 3 σταυρούς για την Ελεγκτική Επιτροπή, ενώ δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι.

Ο απερχόμενος πρόεδρος και επικεφαλής της παράταξης «Ενωτική Κίνηση Εμπόρων» Βασίλης Λεμονίδης, τόνισε κατά τη συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησε μαζί με υποψηφίους της παράταξης από τα γραφεία του Συλλόγου το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου 2019 ότι το πλέον σημαντικό στις επερχόμενες εκλογές είναι η συμμετοχή των μελών στη διαδικασία, σε μια συγκυρία, μάλιστα, ιστορική, καθώς στον Σύλλογο έχουν δικαίωμα ψήφου 634 μέλη, αριθμός-ρεκόρ στα χρονικά του εμπορικού κόσμου της Καβάλας.

Παράλληλα, δήλωσε ότι μοναδικό κριτήριο ψήφου θα πρέπει να είναι το καλό της αγοράς και τίποτε άλλο, ενώ σημείωσε ότι ως διοίκηση, βρέθηκε απέναντι σε διαφορετικές κυβερνήσεις με γνώμονα το συμφέρον των εμπόρων και της Καβάλας.

«Η Ενωτική Κίνηση Εμπόρων στη διάρκεια της τριετίας, ασχολήθηκε με όλα τα ζητήματα, τα οποία αφορούν τους εμπόρους, τους επιχειρηματίες και όλα τα μέλη μας, ανεξαρτήτως αν ήταν ψηφοφόροι μας ή όχι. Εμείς δεν κοιτάζουμε χρώματα, είμαστε ακομμάτιστοι, μια ανεξάρτητη κίνηση εμπόρων, με συναδέλφους από όλα τα επαγγέλματα και όλες τις περιοχές της Καβάλας. Υπάρχει τεράστια εμπειρία όσον αφορά την άσκηση διοίκησης από πολλά μέλη μας, που έφεραν σε πέρας αρκετά σοβαρά προβλήματα της αγοράς. Ο συνδυασμός μας έχει πλαισιωθεί από νέους επιχειρηματίες και ανθρώπους που είναι πολλά χρόνια στον χώρο, επιτυχημένους, που με τις νέες ιδέες και προτάσεις τους θα βοηθήσουν να γίνει ένας συγκερασμός για να προχωρήσουμε μπροστά για τα επόμενα τρία χρόνια», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λεμονίδης.

«Στη διάρκεια της κρίσης η Ενωτική Κίνηση Εμπόρων και η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου προσπάθησε, συγκρούστηκε εκεί που έπρεπε, συνεργάστηκε και έλυσε πολλά προβλήματα των μελών της. Μετείχαμε σε επιτροπές, βοηθώντας πολλούς εμπόρους στο μέτρο του δυνατού. Η Ενωτική Κίνηση Εμπόρων μεγάλωσε, ωρίμασε και πλέον απέκτησε εμπειρία. Η συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου με όλους τους φορείς της πόλης ήταν στον μέγιστο βαθμό. Πρεσβεύουμε τη συνεργασία, ενώ υπάρχουν αρκετοί στόχοι που έχουν να κάνουν με την επόμενη τριετία και σχετίζονται με την ακόμη καλύτερη επικοινωνία με τα μέλη μας», ανέφερε ο επικεφαλής της παράταξης.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι με την παράταξη «Ενωτική Κίνηση Εμπόρων»