Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας: Νίκησαν η συμμετοχή και η παράταξη του Βασίλη Λεμονίδη

Εμφατική νίκη για την «Ενωτική Κίνηση Εμπόρων» και τον επικεφαλής της-Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 αναλυτικά τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών και οι έδρες στη νέα διοίκηση

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας η οποία διεξήχθη την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και των αντιπροσώπων των εμπόρων της Καβάλας στην Ομοσπονδία.

Μεγάλος νικητής ήταν η παράταξη «Ενωτική Κίνηση Εμπόρων» με επικεφαλής τον Βασίλη Λεμονίδη, ο οποίος επανεκλέχτηκε με εμφατική διαφορά από την «Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπορικού Συλλόγου» με επικεφαλής τον Θόδωρο Κοντογεωργίου.






Δεύτερος μεγάλος νικητής της εκλογικής διαδικασίας ήταν η συμμετοχή των εμπόρων της Καβάλας, καθώς από τα 634 μέλη του Συλλόγου τα οποία έχουν δικαίωμα ψήφου, ψήφισαν τα 530. Τα αναλυτικά επίσημα αποτελέσματα των εκλογών, καθώς και η κατανομή των εδρών, θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επανεκλογή του, ο κ. Λεμονίδης δήλωσε στο KAVALA POST ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια για πανηγυρισμούς, καθώς η ανάγκη για στήριξη της αγοράς παραμένει αυξημένη, κάτι που προϋποθέτει έναν διαρκή αγώνα από μέρους μας», ενώ ευχαρίστησε όλους και όλες όσοι τον στήριξαν στην κάλπη, αλλά και όλους τους εμπόρους οι οποίοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.