Ενωτική Κίνηση Εμπόρων: Μόνοι νικητές οι Έμποροι της Καβάλας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Συνδυασμού που θριάμβευσε στις πρόσφατες εκλογές, όπου η συμμετοχή των μελών του Συλλόγου ήταν αθρόα

Τη δύναμη και το κουράγιο που πήρε από τη μεγάλη συμμετοχή των Εμπόρων της Καβάλας στην διήμερη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου ΔΣ στον Εμπορικό Σύλλογο της Καβάλας, επισημαίνει με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο συνδυασμός της Ενωτικής Κίνησης Εμπόρων του Βασίλη Λεμονίδη. Η θριαμβεύτρια των εκλογών ευχαριστεί με την ανακοίνωση της όλους όσους πήγαν στις κάλπες και τους ζητά να  συνεχίσουν να συμμετέχουν στις δράσεις του Συλλόγου, να πιέζουν και να απαιτούν απ’ αυτόν. Επισημαίνει δε ότι νικητής των εκλογών ήταν οι Έμποροι της Καβάλας και η μοναδική επιτυχία η αθρόα συμμετοχή.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Ενωτικής Κίνησης Εμπόρων

«Συνάδελφοι παραμείνετε στην πρώτη γραμμή των δράσεων και των διεκδικήσεων»

«Οι εκλογές οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 14 και 15 Νοεμβρίου, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, ήταν διαφορετικές. Είχαν έναν και μόνο νικητή: τους εμπόρους της πόλης μας. Και είχαν μία και μόνη επιτυχία: την αθρόα συμμετοχή των συναδέλφων στην εκλογική διαδικασία, για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια.

Για τον λόγο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά έναν προς έναν, όλους όσους ήρθαν να συμμετάσχουν στην διαδικασία. Μας δίνουν τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειες και μας μεταφέρουν τη μεγάλη ευθύνη να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τις δικές τους και των καιρών.

Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ζητούμε να παραμείνετε στην πρώτη γραμμή, να συνεχίσετε να συμμετέχετε στις δράσεις και τις εκδηλώσεις μας, να δίνετε το παρών στις γενικές συνελεύσεις μας. Να ζητάτε, να απαιτείτε. Να μας πιέζετε να γινόμαστε καλύτεροι και να εξυπηρετούμε καλύτερα τα συμφέροντά σας. Να επιβεβαιώνετε καθημερινά το μήνυμα των εκλογών. Πως οι έμποροι της πόλης είναι εδώ, συμμετέχουν και δεν θα αφήσουν τις τύχες τους στα χέρια κανενός άλλου.

Στόχος μας είναι να φανούμε χρήσιμοι και υποχρέωση μας είναι να διατηρήσουμε ανάμεσα μας συνεχή και ειλικρινή διάλογο. Σας ευχαριστούμε».