Black Friday στην Καβάλα με αρκετό κόσμο αλλά όχι με τον… πανικό της πρώτης χρονιάς

Μέχρι και... εκδρομή από γειτονική πόλη οργανώθηκε ελέω της ημέρας-Για ποιους λόγους δεν επικράτησε η «τρέλα» της πρώτης «Μαύρης Παρασκευής»

Η νέα εμπορική μόδα της «Μαύρης Παρασκευής» πέρασε και από την Καβάλα. Αρκετός ήταν ο κόσμος ο οποίος κατέβηκε στην αγορά της πόλης την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 είτε για βόλτα με αφορμή την ημέρα είτε για να ψωνίσει, δίνοντας έμφαση κυρίως στις ηλεκτρικές συσκευές και σε ό,τι έχει να κάνει με κινητά και τα παρελκόμενά τους.

Ωστόσο, η εικόνα δεν έμοιαζε με την αντίστοιχη της πρώτης «Μαύρης Παρασκευής» και αυτό διότι οι προσφορές των περισσότερων καταστημάτων ίσχυαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ και ο ενθουσιασμός για την Black Friday δεν ήταν τόσο ισχυρός όπως την πρώτη φορά, όπως γίνεται συνήθως με όλες τις μόδες.

Ορισμένοι, δε, καταναλωτές αποφάσισαν να μην… τιμήσουν τη μέρα για έναν πιο πρακτικό λόγο, καθώς προτίμησαν να κρατήσουν στην άκρη τα λεφτά τους για τις πολύ βασικές τους ανάγκες και κυρίως για τις αγορές της τελευταίας στιγμής των Χριστουγέννων, ενώ κάποιοι δεν βρήκαν και τόσο δελεαστικές τις εκπτώσεις.

Ακόμα και… εκδρομή διοργανώθηκε από τη Δράμα

Πάντως, κάποιοι «είδαν» τη συγκεκριμένη μέρα ως αφορμή για εξόρμηση -ένεκα και του ανοιξιάτικου καιρού- όπως έγινε με ένα group από τη γειτονική Δράμα, το οποίο διοργάνωσε εκδρομή με λεωφορείο για ψώνια αλλά και για βόλτα στην ηλιόλουστη Καβάλα.