Συνδυασμός «Ανανέωση Τώρα» για το Επιμελητήριο: Οι εξελίξεις μάς δικαιώνουν, η πτώση του θεσμού μάς λυπεί

Ανακοίνωση της «αντιπολίτευσης» με αιχμές για την κατάσταση που επικρατεί στη διοίκηση του θεσμού

Γεμάτη αιχμές για την κατάσταση που επικρατεί στο Επιμελητήριο της Καβάλας είναι η ανακοίνωση της παράταξης «Ανανέωση Τώρα» του Παύλου Ζησίμου, που εκδόθηκε μετά την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η «αντιπολίτευση» αφού αρχικά εύχεται στα μέλη του Επιμελητηρίου καλή χρονιά με ευημερία, υγεία και κέρδη, συνεχίζει τις ευχές προκειμένου να βρεθούν ικανοί επιχειρηματίες που θα έχουν ως γνώμονα το καλό του θεσμού και όχι τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Θεωρεί ότι όλα όσα έχουν γίνει στην διοίκηση, με την ανοιχτή κόντρα Δέμπα – Παναγιωτίδη για το ζήτημα της προεδρίας, δικαιώνουν τις θέσεις της και δίνει συγχαρητήρια στους επιχειρηματίες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία στο πλευρό της.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης «Ανανέωση Τώρα» που υπογράφεται από τα εκλεγμένα μέλη του Ζησίμου Γεώργιο Παύλο, Βακιρτζή Έλσα, Καραγιαννίδη Αντώνη, Μπίλια Αναστάσιο, Νούση Κατερίνα και Παπαδάκη Χρήστο.

«Ελπίζουμε φέτος να αναδειχθούν  όλα τα ικανά στελέχη που απαρτίζουν τη διοίκηση…»

«Με αφορμή την χθεσινή κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Καβάλας, εφόσον και φέτος δεν μας δόθηκε η δυνατότητα χαιρετισμού, ευχόμαστε σε όλους τους επαγγελματίες καλή χρονιά με ευημερία, υγεία και κέρδη.

Επιπρόσθετα ευχόμαστε το Επιμελητήριο Καβάλας να πρωταγωνιστεί στις διεκδικήσεις των επιχειρηματιών με ικανούς ανθρώπους που έχουν ως γνώμονα πρώτα το θεσμό του Επιμελητήριου και όχι προσωπικές φιλοδοξίες.

Οι τελευταίες εξελίξεις μπορεί να δικαίωσαν πλήρως τις θέσεις μας και τις επιλογές μας, όμως μας λυπεί η πτώση του θεσμού και η αναξιοπιστία της διοίκησης.

Ελπίζουμε σε αυτή τη χρονιά να υπάρξουν όλες αυτές οι εξελίξεις που θα αντιστρέψουν το κλίμα και θα αναδείξουν όλα τα ικανά στελέχη που απαρτίζουν τη διοίκηση.

Διπλά συγχαρητήρια σε όλους τους επιχειρηματίες που συμμετείχαν ενάντια σε όλα και σε όλους για τους λόγους που τώρα είναι ευρέως γνωστοί».