Η ΟΕΒΕ Καβάλας ζητάει τη στήριξη του Δήμου και της Αστυνομίας

Αντιπροσωπεία της διοίκησης της Ομοσπονδίας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο και τον Αστυνομικό Διευθυντή Καβάλας

Τον Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη καθώς και τον Αστυνομικό Διευθυντή Γιάννη Καραμανλή επισκέφτηκε αντιπροσωπεία μελών της διοίκησης της ΟΕΒΕ Καβάλας.

Στη συνάντηση με τον κ. Καραμανλή παραβρέθηκαν από την πλευρά της Ομοσπονδίας ο Πρόεδρος Θόδωρος Χατζηχρήστος, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και ο τομεάρχης Τεχνικών Επαγγελμάτων Δημήτρης Καϊλάρης.

Η συνάντηση απασχολούσε κυρίως τα τεχνικά επαγγέλματα του Ν. Καβάλας και είχε ως βασικό θέμα τη μαύρη εργασία. Ο αστυνομικός Διευθυντής άκουσε τις θέσεις και τα αιτήματα των επαγγελματιών και δεσμεύτηκε ότι η υπηρεσία θα συνδράμει ενεργά στον περιορισμό της παράνομης επαγγελματικής δραστηριότητας

Ακολούθησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη με την παρουσία και του τομεάρχη Υγειονομικού ενδιαφέροντος / Εστίασης Γιώργου Βαφείδη.

Συζητήθηκαν οι δράσεις της Ομοσπονδίας σε τοπικό αλλά και περιφερειακό επίπεδο, καθώς και οι δυνατότητες συνεργασίας του Δήμου με την Ομοσπονδία για θέματα σχετικά με τους Επαγγελματίες, τους Εμπόρους και του Βιοτέχνες του Δήμου Καβάλας.

Τέλος συζητήθηκε το πρόβλημα της αύξησης των δημοτικών τελών, θέμα που απασχολεί έντονα τους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες και Εμπόρους του Ν. Καβάλας  και ζητήθηκε από τον δήμαρχο Καβάλας μια πιο δίκαιη κατανομή αυτών, ανάλογα με τις επιχειρήσεις. Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε από την πλευρά του να επανεξετάσει το θέμα σε μέλλοντα χρόνο.