ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ και ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ σε απόχρωση… Blue Star Ferries

Τα πλοία θα «αποχωριστούν» τα χρώματα της Hellenic Seaways και θα αλλάξουν όνομα, ενταγμένα, πλέον, στον στόλο της Blue Star Ferries

Στον στόλο της Blue Star Ferries θα ενταχθούν διαδοχικά στο επόμενο χρονικό διάστημα τα πλοία ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ και ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ τα οποία θα «αποχωριστούν» τα χρώματα της Hellenic Seaways, τα αρχικά ονόματά τους, αλλά και τα σινιάλα τα οποία φορούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Με τη γενικευμένη συγχώνευση των δύο εταιριών στον όμιλο Attica Group όπου στεγάζονται, η Blue Star Ferries κάνει την κίνηση ματ και 20 χρόνια σχεδόν μετά αποκτά τα BLUE STAR CHIOS και BLUE STAR MYKONOS, όπως θα μετονομαστούν τους επόμενους μήνες. Παράλληλα τα πλοία θα βαφτούν στα χρώματα της Blue Star και το μπλε αστέρι-σήμα κατατεθέν της εταιρίας θα μπει στις τσιμινιέρες των δύω πλοίων.

Ωστόσο εκτός από αυτές τις αλλαγές, η εταιρία θα προχωρήσει αρχικά σε εγκατάσταση μονάδων scrubbers για τη μείωση εκπομπή ρύπων, αλλά και σε εσωτερικές αλλαγές. Η πρώτη αλλαγή θα γίνει στο ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ και θα ακολουθήσει και το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ.

Τα πλοία θα ενταχθούν στον στόλο της Blue Star Ferries στηρίζοντας απόλυτα τις υπηρεσίες και τη φιλοσοφία της εταιρίας σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα πλοία του στόλου. Ως εκ τούτου στην Hellenic Seaways θα παραμείνουν τα ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ, ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ και ΑΡΙΑΔΝΗ, τα flyingcats, το Highspeed 4 και τα υδροπτέρυγα.

*Πηγή: kavalaportnews.gr