Επιμελητήριο Καβάλας: Παραιτείται από Αντιπρόεδρος ο Γιάννης Παναγιωτίδης

Οριστική η «ρήξη» του με τον Μάρκο Δέμπα - Το ΔΣ θα κληθεί να εκλέξει νέο Αντιπρόεδρο - «Εύθραυστες» οι ισορροπίες στο 21μελές σχήμα της Διοίκησης του ΕΒΕ

Συνάντηση των μελών της παράταξης της πλειοψηφίας του Επιμελητηρίου Καβάλας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου 2020 μετά και τις εξελίξεις που δρομολόγησε η συνέντευξη Τύπου που πρόσφατα παραχώρησε ο Γιάννης Παναγιωτίδης [διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ εδώ] και την απάντηση σε αυτήν του προέδρου Μάρκου Δέμπα [διαβάστε την εδώ].

Η συνάντηση της παράταξης Δέμπα πραγματοποιήθηκε με στόχο την εξεύρεση πιθανής συμβιβαστικής λύσης που θα μπορούσε να «γεφυρώσει» το χάσμα που χωρίζει τους δύο άνδρες της Διοίκησης του ΕΒΕ, ωστόσο αυτή η λύση όχι μόνον δεν βρέθηκε, αλλά, όπως φαίνεται, οριστικοποίησε τη ρήξη.




Ο Γιάννης Παναγιωτίδης ανακοίνωσε στα μέλη της παράταξης με την οποία εκλέχθηκε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τη συμπόρευση με τον Μάρκο Δέμπα και δήλωσε την πρόθεσή του αρχικά να ανεξαρτητοποιηθεί, διαχωρίζοντας πλήρως τη θέση του από την προεδρική «γραμμή».

Την επόμενη μέρα ο ίδιος ο κ. Παναγιωτίδης γνωστοποίησε και την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη θέση του Α΄ Αντιπροέδρου, ανοίγοντας τον δρόμο για την εκλογή αντικαταστάτη του από τα 21 εκλεγμένα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας.