Το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ έφυγε, το BLUE STAR MYKONOS ήρθε [φωτογραφίες]

Με άλλον αέρα και... χρώμα κατέπλευσε στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» το πλοίο το οποίο καλύπτει τα δρομολόγια της γραμμής προς τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου

Μια γνώριμη… φιγούρα κατέπλευσε το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου 2020 στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» με άλλα χρώματα, αλλά το ίδιο «ύφος».

Πρόκειται για το πρώην, πλέον, ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ το οποίο ανήκει τώρα στην Blue Star Ferries και έχει μετονομαστεί σε BLUE STAR MYKONOS [διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ].




Το πλοίο θα καλύπτει τα δρομολόγια της γραμμής από και προς τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και θα καταπλέει στο λιμάνι της Καβάλας κάθε Τετάρτη και Σάββατο μέχρι και τον Μάρτιο, με το μέχρι τώρα πρόγραμμα, οπότε και θα δώσει τη σκυτάλη στο BLUE STAR CHIOS.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι μια αξία παρέμεινε σταθερή στη γέφυρα του πλοίου: Ο λόγος για τον Τήνιο καπετάνιο του, Βαγγέλη Αράθυμο, ο οποίος υπηρετεί με επιτυχία το πλοίο -με μερικά διαλείμματα- και τους επιβάτες του εδώ και χρόνια, σε κάθε καιρό και σε κάθε σπιθαμή του Αιγαίου.

*Φωτογραφίες: Τάσος Αργυρός-kavalaportnews.gr