Στο τραπέζι όλα τα έργα της Εγνατία ΑΕ στην Καβάλα

Σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων της εταιρίας και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης

Πραγματοποιήθηκε την, Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη σύσκεψη μεταξύ των υπηρεσιακών παραγόντων της Εγνατίας Οδού ΑΕ, των υπαλλήλων των Διευθύνσεων Τεχνικών Έργων των ΠΕ Καβάλας και Δράμας και των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών των Δήμων Καβάλας και Νέστου. Στη σύσκεψη επίσης, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων της ΠΑΜΘ, Αναστάσιος Παράσχου, ο Προϊστάμενος της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της ΠΑΜΘ, Βασίλειος Πιτσινίγγος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Νέστου, Κώστας Χιώτης.

Έγινε μία διεξοδική συζήτηση προκειμένου να διαπιστωθούν η πορεία και η πρόοδος των έργων που έχει αναλάβει η Εγνατία Οδός ΑΕ. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο κάθετος άξονας Καβάλας-Δράμας, η Περιμετρική οδός Καβάλας, η πεσμένη γέφυρα της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς επίσης και η μετατροπή του ημικόμβου της Πέρνης σε ανισόπεδο κόμβο και η διαπλάτυνση του οδοστρώματος του οδικού δικτύου που οδηγεί στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος.

Στο τέλος της σύσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε ότι: «Ήταν μία χρήσιμη και εποικοδομητική τεχνικής φύσεως συνάντηση, όπου τέθηκαν αναλυτικά τα χρονοδιαγράμματα για την ολοκλήρωση των μελετών ώστε σε συνέχεια να δημοπρατηθούν τα ως άνω οδικά έργα που θα συμβάλλουν στην αναπτυξιακή, τουριστική και οικονομική αναβάθμιση της ΠΕ Καβάλας».