Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού: Νόμιμο και με τη βούλα του Υπουργείου

Αποκαταστάθηκαν πλέον όλα τα ζητήματα νομιμότητας της εγκατάστασης με την έκδοση του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας

Ένα ακόμα βήμα προς την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του κάνει το Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού στη Δράμα με την απόκτηση του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας που εκδόθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού και την Ειδική Υπηρεσία  Προώθησης και Αδειοδότησης Τουριστικών Επενδύσεων. Το Φαλακρό λειτουργούσε από το 2016 με προσωρινή άδεια, ενώ πρόσφατα πήρε την έγκριση περιβαλλοντικών όρων μετά από προσπάθεια 6 ετών. Με την εξέλιξη αυτή αποκαταστάθηκαν πλήρως όλα τα ανοιχτά ζητήματα νομιμότητας του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Η ανακοίνωση αναφέρει της Αντιπεριφέρειας Δράμας αναφέρει σχετικά:

«Μετά από την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων, εκδόθηκε σε πρώτη χορήγηση από την Ειδική Υπηρεσία  Προώθησης & Αδειοδότησης Τουριστικών Επενδύσεων του Υπουργείου Τουρισμού και το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού.

Η έγκριση των περιβαλλοντικών όρων και η χορήγηση του Ειδικού Σήματος κατοχυρώνουν την κανονική και νόμιμη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου και αποτελούν την βάση για την περαιτέρω ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του, ώστε αυτό να επιτελέσει τον ρόλο του ως μοχλός τουριστικής ανάπτυξης τόσο για το Νομό Δράμας, όσο και για ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης».