Περιφέρεια ΑΜ-Θ: Δυναμική και εποικοδομητική παρουσία στην 29η «Detrop Boutique 2020» [Φωτογραφίες]

Συνολικά 14 επιχειρήσεις από όλη την Περιφέρεια πήραν μέρος στη μεγάλη διεθνή έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας της Θεσσαλονίκης

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έδωσε δυναμικά το παρών στην 29η Διεθνή Έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας «Detrop Boutique 2020».

Η συμμετοχή αποτέλεσε μία ακόμη δυναμική προσπάθεια ενίσχυσης της εξωστρέφειας και ανάδειξης των ποιοτικών προϊόντων και σημαντικών επιχειρήσεων της περιοχής. Στην έκθεση συμμετείχαν πάνω από 355 εκθέτες από 16 χώρες.

Η Περιφέρεια ΑΜΘ, συμμετείχε με δικό της ανεξάρτητο περίπτερο. Συμμετείχε επίσης στο περίπτερο Cheese And Wine με εκθέτες από τον χώρο του κρασιού και των τυροκομικών. Οι παραγωγοί που φιλοξενήθηκαν από το σύνολο της ΑΜΘ (Νίκος Λαζαρίδης ΑΕ, Κελάρι Διαλεκτό, Κτήμα Β. Σεϊτανίδη & ΣΙΑ ΕΕ, ΚΟΙΝΣΕΠ Γεννισέας, Τυροκομικά «Μωυσής», Ελληνικές Φάρμες Θράκης, Βιοκαλλιεργητες Μέλισσα, Vrosis, Διατροφική Μακεδονίας Θράκης, Αλλαντικά Ατλαμάζογλου, Οινοποιείο Φελλαχίδη, Το Φανάρι, Ρόδι, Οικογένεια Πορτοκαλίδη) είχαν την ευκαιρία να δειγματίσουν τα προϊόντα τους, να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους και μέσω των b2b συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν να συναντήσουν επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, να μιλήσουν για πιθανές συνεργασίες και να συνάψουν συμφωνίες.

Την Περιφέρεια ΑΜΘ εκπροσώπησαν με την παρουσία τους ο Γιώργος Ζιμπίδης Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, ο οποίος εξήρε τη διοργάνωση στον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της Έκθεσης και πρόβαλε την συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ και τους συμμετέχοντες παραγωγούς και υπηρεσιακοί παράγοντες, οι οποίοι στήριξαν την παρουσία των τοπικών επιχειρηματιών.

Η έκθεση «Detrop Boutique 2020» η οποία έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο της HELEXPO από 22 έως 24 Φεβρουαρίου 2020, αποτελεί μια από της δημοφιλέστερες διεθνείς εκθέσεις δίνοντας στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ένα ευρύ φάσμα παροχών και προϊόντων σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα, από την παραγωγή έως την κατανάλωση και να  αξιοποιήσουν πλήρως το επιχειρηματικό δυναμικό τους.

Η Περιφέρεια ΑΜΘ θα συνεχίσει να στηρίζει την προβολή του αγροδιατροφικού της τομέα πιστεύοντας ότι με τη συνεργασία ,την ποιότητα και την  εντοπιότητα ,ενσαρκώνει το όραμα για μια βιώσιμη και πράσινη Περιφέρεια.