Το πλέον νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Καβάλας

Το μήκους 224 μέτρων υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Seven Seas Splendor κατασκευάστηκε το 2020 και θα καταπλεύσει τον Μάιο στο «Απόστολος Παύλος»-Δείτε τα χαρακτηριστικά του πλοίου

Θετική είδηση για την πόλη και το λιμάνι της Καβάλας όσον αφορά την κρουαζιέρα, καθώς προστέθηκε για τον Μάιο του 2020 μια από τις πιο κορυφαίες αφίξεις της χρονιάς από την εταιρία REGENT SEVEN SEAS CRUISES.

Πιο συγκεκριμένα στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» πρόκειται να καταπλεύσει στις 14 Μαΐου 2020 προερχόμενο από τον Βόλο, το νεότευκτο (2020) και υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο της εταιρίας, Seven Seas Splendor το οποίο εγκαινιάστηκε στο Miami της Florida  πριν λίγες μέρες. Το Seven Seas Splendor πραγματοποιεί τις πρώτες του κρουαζιέρες στην Καραϊβική, ενώ την άνοιξη θα έρθει στην Ελλάδα.

To Seven Seas Splendor θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο λιμάνι «Απόστολος Παύλος» της Καβάλας όπου και θα καταπλεύσει στις 07:00 και θα παραμείνει μέχρι τις 16:00 οπότε και θα αποπλεύσει για τον επόμενο προγραμματισμένο του προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του κορονοϊού στην Ιταλία ακυρώθηκαν πάρα πολλές κρουαζιέρες από όλες τις εταιρίες και ευνοήθηκε ιδιαίτερα η χώρα μας, χωρίς όμως να αποκλείονται και εδώ ακυρώσεις αν τα πράγματα δυσκολέψουν περισσότερο.

Το μήκους 224 μέτρων Seven Seas Splendor κατασκευάστηκε το 2020 στα ναυπηγεία Fincatieri της Ιταλίας και αποτελεί το 5ο πλοίο του στόλου της REGENT SEVEN SEAS CRUISES.

Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά του κρουαζιερόπλοιου

*Πηγή: kavalaportnews.gr Φωτογραφία: cruise.blog