Η Καβάλα «παίζει» στη δημοφιλή βρετανική τηλεοπτική σειρά The Trip

Μέσω της δημοφιλούς σειράς η Καβάλα «πέρασε» και στις σελίδες των Financial Times, του The Guardian, της Daily Telegraph και του Independent-Δείτε τα αφιερώματα

Το The Trip είναι μια βρετανική τηλεοπτική σειρά η οποία ξεκίνησε το 2010, με πρωταγωνιστές τους κωμικούς Steve Coogan και Rob Brydon. Η σκηνοθεσία είναι του Michael Winterbottom και η σειρά ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, σύμφωνα με την ανταπόκριση στο τηλεοπτικό κοινό και πήρε εγκωμιαστικά σχόλια και από τους κριτικούς, ενώ αργότερα μετατράπηκε σε ταινία μεγάλου μήκους.

Μετά την επιτυχία του The Trip, οι δύο άντρες αποφάσισαν να πάρουν την εκπομπή τους και να ξεκινήσουν να γυρνάνε στην Ευρώπη, ξεκινώντας μια δεύτερη σειρά και ταινία μεγάλου μήκους, The Trip to Italy (2014) και μια τρίτη σειρά και ταινία μεγάλου μήκους, The Trip to Spain (2017), ενώ το 2020 έφτασε η σειρά της Ελλάδας. Η σειρά ξεκίνησε να προβάλετε στο BBC, αλλά το 2017 πήρε τα δικαιώματά της η Sky Atlantic.

Ο επικεφαλής της κωμωδίας του Sky Atlantic, Jon Mountague, ανέφερε: «Είναι μεγάλη η χαρά μου που επισκεφθήκαμε την Ελλάδα με τους ασύγκριτους Steve και τον Rob. Η Ελλάδα είναι η γενέτειρα της Δημοκρατίας, αλλά και η γενέτειρα του τελευταίου οράματος του σκηνοθέτη μας Michael Winterbottom, όραμα το οποίο ανυπομονούμε να μοιραστούμε με τους θεατές μας σε όλον τον κόσμο. Yamas!».
Όπως και στα Trip to Italy και Trip to Spain έτσι και με το Trip to Greece θα παρουσιαστούν στους δέκτες μας 6 επεισόδια αλλά και μία ταινία που θα τα συνδέει όλα μαζί και όλα αυτά θα παρουσιαστούν το 2020.

Στο τέλος του πρώτου επεισοδίου το οποίο ονομάζεται «Τροία και Λέσβος» οι πρωταγωνιστές παίρνουν το καράβι και αποβιβάζονται στην Καβάλα όπου και κλείνει το επεισόδιο στο ξενοδοχείο Imaret ανάμεσα σε γευστικές και γαστρονομικές απολαύσεις, ενώ κάνουν και βόλτα σε γνωστό σημείο της πόλης.

Από την Καβάλα ξεκινάει και το δεύτερο επεισόδιο το οποίο ονομάζεται «Στάγιρα, Χαλκιδική και Πήλιο» όπου οι Steve Coogan και Rob Brydon ξεκινάνε το ταξίδι τους με φόντο την πόλη.

Διθυραμβικά σχόλια για τη σειρά κάνει η The Guardian (δείτε εδώ το αφιέρωμα), η Daily Telegraph (δείτε εδώ το αφιέρωμα), ο Independent (δείτε εδώ το αφιέρωμα) και η Financial Times (δείτε εδώ το αφιέρωμα).

Μπορείτε να δείτε τα επεισόδια της σειράς στη σελίδα του SKY ONE εδώ.

*Πηγή: freshpost.gr