Κραυγή αγωνίας από επιχειρηματίες της Καβάλα: Με μηδενικούς τζίρους γιατί είμαστε ανοιχτά;

Μια ανάρτηση του Ανέστη Δημητριάδη αποτυπώνει την ακριβή εικόνα της αγοράς: Τα περισσότερα καταστήματα έκλεισαν με υπουργική απόφαση και άλλα εξαιρέθηκαν, έχοντας μηδενικούς τζίρους και υποχρεώσεις που «τρέχουν»

Μπορεί να έκλεισαν οι περισσότερες επιχειρήσεις με εντολή της κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, ωστόσο κάποιες εξαιρέθηκαν, έχοντας μηδενικούς τζίρους και υποχρεώσεις που «τρέχουν». Στη δίνη αυτής της κατάστασης είναι ακόμα και επιχειρήσεις τροφίμων με delivery, όπως αυτή την οποία διαθέτει στην πόλη της Καβάλας ο Ανέστης Δημητριάδης, απευθύνοντας έκκληση στην κεντρική διοίκηση να μεριμνήσει αναλόγως και ισότιμα για όλους.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, τα αρμόδια υπουργεία σκέφτονται ήδη να δώσουν εντολή για αναστολή λειτουργίας περισσότερων επιχειρήσεων, ακόμη και τροφίμων, όπως είναι τα ζαχαροπλαστεία, καθώς και μέτρα στήριξης των επιχειρηματιών.




Η ανάρτηση του Ανέστη Δημητριάδη

Αυτή είναι η εικόνα της οδού Ομονοίας σήμερα. Κραυγή αγωνίας από τους εμπόρους που ακόμη δεν μας έχουν κλείσει. Πώς μας εξαιρείται κύριε Πρωθυπουργέ από τα μέτρα στήριξης; Πώς εμείς θα πληρώσουμε τα ενοίκιά μας, το ΕΦΚΑ και τόσα άλλα. Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά… με τζίρους που είναι λίγο πάνω από το τίποτα… Γιατί;