Επανέρχεται η επιδότηση εργασίας του 12% στις επιχειρήσεις της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ακυρώθηκε η υπουργική απόφαση Σταθάκη-Διαβεβαίωση Μάρκου Δέμπα ότι θα συνεχιστούν οι πιέσεις στην κυβέρνηση για την πληρωμή των οφειλών στις επιχειρήσεις

Μια σημαντική είδηση για την επιδότηση εργασίας του 12% ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας. Πρόκειται για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία ακυρώθηκε η υπουργική απόφαση Σταθάκη με την οποία είχε καταργηθεί η επιδότηση του εργοδοτικού κόστους σε επιχειρήσεις οι οποίες εδρεύουν σε παραμεθόριες περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων ανήκει και η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Η ανακοίνωση του Μάρκου Δέμπα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ 12%… Με την υπ’ αριθμόν 305/2020 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ακυρώθηκε η υπουργική απόφαση Σταθάκη 13311/273/21.3.2016, με την οποία καταργήθηκε η επιδότηση του εργοδοτικού κόστους του ν. 1767/1988 για τις επιχειρήσεις που εδρεύουν σε παραμεθόριες περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και η Ανατολική Μακεδονία-Θράκη… Οι προσπάθειες των Επιμελητηρίων θα συνεχισθούν με περισσότερη πίεση στην Κυβέρνηση για πληρωμή των οφειλών στις επιχειρήσεις μας.