Κορονοϊός: Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ξόφλησε πλήρως τα μαθητικά δρομολόγια του 2019

Κώστας Αντωνιάδης: «Προτεραιότητά μας οι ελεύθεροι επαγγελματίες» - Ευχαριστίες και προς τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Οικονομικού της ΠΕ Καβάλας

ΗΠεριφερειακή Ενότητα Καβάλας, θέλοντας να βοηθήσει τους επαγγελματίες του νομού που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με το Ελληνικό Δημόσιο, ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρώσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις που πηγάζουν από τα μαθητικά δρομολόγια που έχουν εκτελεστεί μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2019.

Έτσι, έχουν εξοφληθεί πλήρως οι χρηματικές απαιτήσεις τόσο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ όσο και του Αστικού ΚΤΕΛ, του Eurotaxi, αλλά και των ιδιοκτητών ταξί.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε σχετικά: «Οι ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται στην άμεση προτεραιότητά μας, πολύ δε περισσότερο αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, για αυτόν το λόγο και οι Οικονομικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας δίνουν προτεραιότητα στην εξόφληση των οφειλών προηγούμενων ετών. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Οικονομικού για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν».