«Και εγένετο» Σύλλογος Επαγγελματιών Νέας Ηρακλίτσας σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία [ονόματα]

Τα μέλη της Προσωρινής Διοίκησης του υπό ίδρυση Συλλόγου και οι πρώτοι στόχοι και επιδιώξεις

Την ίδρυση Συλλόγου Επαγγελματιών Νέας Ηρακλίτσας αποφάσισαν όσοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην περιοχή, μετά από σχετική συνάντηση την οποία είχαν και υπό την πίεση των οικονομικών δυσχερειών τις οποίες επιφέρει η πανδημία του κορονοϊού.

Κατά τη συνάντηση ορίστηκαν τα μέλη της Προσωρινής Διοίκησης του υπό ίδρυση Συλλόγου, αλλά και οι πρώτοι στόχοι και ενέργειες.

Η ανακοίνωση του υπό ίδρυση Συλλόγου

Στις 22/02/2020 κατόπιν πρόσκλησης του Τοπικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό κατάστημα συνάντηση όλων των επαγγελματιών της Νέας Ηρακλείτσας. Στην εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε πέραν των άλλων αποφασίστηκε και η ίδρυση Συλλόγου Επαγγελματιών.

Μέχρι την ολοκλήρωση των εκ του νόμου προβλεπόμενων διαδικασιών διορίστηκε Προσωρινή Διοίκηση αποτελούμενη από τα ακόλουθα μέλη:

  • Πρόεδρος: Γιάννης Σαρρής
  • Γενικός Γραμματέας: Χρήστος Βούτας 
  • Ταμίας: Στέφανος Σάσσος
  • Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Νικόλαος Ταραπατσής
  • Μέλη: Γιάννης Μηλιάδης, Μόνα Χατζηθεοδώρου

Από την πρώτη ημέρα η Προσωρινή Διοίκηση βρίσκεται σε επικοινωνία με όλα τα μέλη του υπό ίδρυση Συλλόγου, τα οποία βρίσκονται σε απόγνωση με όλα όσα συμβαίνουν με τον κορονοϊό, αλλά και με εκπροσώπους φορέων και άλλων συλλόγων, με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων και τη σχεδίαση των ενεργειών που πρέπει να γίνουν άμεσα για το καλό του κλάδου μας.

Τέλος αποφασίστηκε το επόμενο διάστημα, μετά το τέλος των περιορισμών, να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, αλλά και με άλλους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έτσι ώστε να συζητήσουμε τα προβλήματα, τις προτάσεις μας, αλλά και τις βελτιώσεις που αφορούν την Νέα Ηρακλείτσα.