Καβάλα: Ο κορονοϊός «καθάρισε» και τον τουρισμό κρουαζιέρας

Μετά τις ακυρώσεις κατάπλου κρουαζιερόπλοιων στο «Απόστολος Παύλος» τον Μάιο, προβλέπονται ακυρώσεις και τους επόμενους μήνες-Το βλέμμα στρέφεται πλέον στο 2021 και έπειτα

Ο κορονοϊός και τα μέτρα τα οποία ελήφθησαν για τον περιορισμό της εξάπλωσής του στη χώρα μας εκτός του ότι επηρέασε τον τομέα της ακτοπλοΐας, άγγιξε για τα καλά και τη μεγαλύτερη βιομηχανία του τουρισμού παγκοσμίως, την κρουαζιέρα, καθώς έχουν μπει στον «πάγο» όλες οι εταιρίες κρουαζιέρας και οι επόμενοι δύο μήνες θα είναι εξαιρετικά σημαντικοί για το τι μέλλει γενέσθαι.

Αυτές οι εξελίξεις επηρεάζουν και την Καβάλα, αφού μετά τις ακυρώσεις κατάπλου κρουαζιερόπλοιων στο «Απόστολος Παύλος» τον Μάιο, προβλέπονται ακυρώσεις και τους επόμενους μήνες.

Το τοπίο φαίνεται θολό και έτσι θα παραμείνει. Πολλές εταιρίες κρουαζιέρας μάλιστα έχουν ακυρώσει όλα τα προγράμματά τους για το 2020, ενώ για το λιμάνι της Καβάλας η κρουαζιέρα ολοένα και απομακρύνεται και δε φαίνεται καμία ανάκαμψη τουλάχιστον μέσα στο καλοκαίρι του 2020, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στο 2021 και έπειτα.

*Πηγή: kavalaportnews.gr