ΟΕΒΕΚ: Προέχουν τα μέτρα προστασίας εργαζομένων και πελατών στον τομέα της εστίασης

Μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη η ΟΕΒΕ του Νομού Καβάλας συμμετείχε σε σύσκεψη φορέων για τα μέτρα προστασίας στον τομέα της εστίασης-Τα μέτρα και οι επόμενες ενέργειες

Μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη η ΟΕΒΕ Νομού Καβάλας συμμετείχε σε σύσκεψη για τα μέτρα προστασίας στον τομέα της εστίασης.

Με την επανεκκίνηση των επιχειρήσεων στον τομέα της εστίασης και τους έλεγχους που έγιναν έχοντας συμβουλευτικό χαρακτήρα, ώστε οι επιχειρηματίες να μπορέσουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υγείας, Χρήστος Παπαδόπουλος ενημέρωσε και επισήμανε τόσο την αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων, αλλά και την επιβολή αυτών από τις αρμόδιες υπηρεσίες κατά τη διεξαγωγή ελέγχων τις επόμενες ημέρες.

Πρόθεση όλων των εμπλεκομένων είναι η αντιμετώπιση της πανδημίας με τον καλύτερο τρόπο, ώστε με το τέλος της τουριστικής περιόδου να είμαστε όλοι περήφανοι ότι η περιοχή μας παραμένει «καθαρή».

Επίσης συζητήθηκε το ενδεχόμενο να υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες μέρες σε ευρεία κλίμακα με ηλεκτρονικά μέσα, ώστε να μην υπάρχουν επιχειρήσεις που θα επικαλεστούν άγνοια για τα μέτρα που ισχύουν και για τον κανονισμό υγιεινής του ΕΦΕΤ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Αντωνιάδης, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ, Θεόδωρος Χατζηχρήστος, ο πρόεδρος των Καφεζυθοπωλών, Γιώργος Βαφείδης, ο πρόεδρος των Εστιατόρων, Δημοσθένης Κωνσταντινίδης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υγείας, Χρήστος Παπαδόπουλος και ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας, Σταύρος Κιβράκης.