Κώστας Αντωνιάδης: Στη Θάσο για την έναρξη του προγράμματος δακοκτονίας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας βρέθηκε στο νησί μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες  και συναντήθηκε με αρχιεργάτες του προγράμματος

Στη Θάσο βρέθηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, μαζί με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Καβάλας Λεωνίδα Καστανά και τον Γεωπόνο, υπάλληλο του γραφείου Αγροτικής Οικονομίας στη Θάσο Θεόδωρο Μανιταρά.

Εκεί είχαν συνάντηση με τους αρχιεργάτες του προγράμματος της καταπολέμησης του δάκου της ελιάς. Μετά το τέλος της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας δήλωσε: «Έγκαιρα ξεκινά φέτος το πρόγραμμα της καταπολέμησης του δάκου της ελιάς στο νησί της Θάσου και είμαστε έτοιμοι ώστε πριν ακόμη οι συνθήκες γίνουν ευνοϊκές για προσβολή του καρπού από τον δάκο να προχωρήσουμε σε δολωματικούς ψεκασμούς των ελαιοδέντρων, προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα. Επίσης, ενημερώσαμε τους αρχιεργάτες ότι πρέπει να τηρούνται τα ατομικά μέτρα υγιεινής και τα μέσα προστασίας και να γίνεται σωστή χρήση φαρμάκων».