Στο ΤΑΙΠΕΔ τα αιτήματα των καταστηματαρχών της παραλιακής ζώνης της Καβάλας

ΟΕΒΕΚ: «Παράσταση» επαγγελματιών στη Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας σχετικά με τα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων

Oπρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας Θόδωρος Χατζηχρήστος με τους προέδρους των Σωματείων Καφεζυθοπωλών Γιώργο Βαφείδη και των Εστιατόρων Δημοσθένη Κωνσταντινίδη βρέθηκαν την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας και υπέβαλαν τα αιτήματα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην παραλιακή ζώνη σχετικά με τα τέλη χρήσης των κοινοχρήστων χώρων.

Η προγραμματισμένη συνάντηση έγινε με τον πρόεδρ του ΟΛΚ Γιώργο Φιλόσογλου και τη Διευθύνουσα Συμβούλου του Οργανισμού Άννα Θυσιάδου.  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΟΕΒΕΚ «αναγνωρίζουν τα δίκαια αιτήματα μας και δεσμεύτηκαν να τα υποβάλλουν στον κύριο μέτοχο του οργανισμού το ΤΑIΠΕΔ. Μεταξύ των άλλων έγινε αναφορά από τον πρόεδρο της ΟΕΒΕ ο οποίος και ζήτησε τόσο την συμμέτοχη της Ομοσπονδίας σε επιτροπές διαβούλευσης που αφορούν τα σχετιζόμενα με την Ομοσπονδία επαγγέλματα όσο και την κοινοποίηση διαγωνισμών και προκηρύξεων του ΟΛΚ στην ΟΕΒΕ με σκοπό την άμεση ενημέρωση των μελών μας. Ο πρόεδρος του ΟΛΚ και η Διευθύνουσα Σύμβουλος μας διαβεβαίωσαν για την ενημέρωση μας σχετικά με την πορεία των αιτημάτων μας».