Επιμελητήριο Καβάλας: Δωρεάν εκπαίδευση στα υγειονομικά πρωτόκολλα

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων - Διαβάστε πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας

Το Επιμελητήριο Καβάλας, στο πλαίσιο υλοποίησης σεμιναρίων σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να εφαρμοστούν στα τουριστικά καταλύματα (ΦΕΚ 2084/Β/30.05.2020), έχει προγραμματίσει να οργανώσει σχετικό σεμινάριο. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020, από τις 18:00 έως τις 20:00 μέσω πλατφόρμας τηλεκατάρτισης.

Το εκπαιδευτικό υλικό το οποίο θα χρησιμοποιηθεί είναι σύμφωνο με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και το ήδη εγκεκριμένο πρόγραμμα από τον ΕΟΔΥ υλικό εκπαίδευσης του Υπουργείου για το Health First.

Για την εξασφάλιση θέσης, οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες παρακαλούνται να αποστείλουν την  αίτηση συμπληρωμένη μέχρι την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλέφωνο 2510 222212 (εσωτ. 4) κ. Σούζη Μαυρομμάτη ή (εσωτ. 13) κ. Αφροδίτη Μάρκου.

Κατεβάστε την αίτηση πατώντας εδώ

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν για τα μέλη του Επιμελητηρίου αλλά θα πρέπει να έχει πληρωθεί το τέλος ΓΕΜΗ μέχρι και το έτος 2020. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.