Από τις 18 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2020 η Έκθεση KAVALA EXPO

Πρόσκληση συμμετοχής σε επιχειρήσεις - Διαβάστε πότε λήγει η διορία για τη σχετική αίτηση

Το Επιμελητήριο Καβάλας ανακοίνωσε ότι η Έκθεση KAVALA EXPO θα πραγματοποιηθεί κανονικά από τις 18 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2020 στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη Καβάλας.

Οι ενδιαφερόμενες να συμμετέχουν επιχειρήσεις καλούνται να δηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους.

Αναλυτικά, η πρόσκληση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητά μέλη,
Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι προτίθεται να διοργανώσει και φέτος για 28η χρονιά την  έκθεση KAVALAEXPO, η οποία αποτελεί θεσμό για την περιοχή μας. Θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2020 στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης», στην Νέα Καρβάλη Καβάλας.

Σκοπός της έκθεσης είναι να στηρίξει τον επιχειρηματία, προκειμένου να προβάλλει,  να προωθήσει τα προϊόντα του και ταυτόχρονα να του δώσει την ευκαιρία για νέες επιχειρηματικές συνεργασίες και νέες αγορές στο πλαίσιο ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

H συμμετοχή σας είναι ιδιαίτερη τιμή και καθοριστική, για την επιτυχία της φετινής διοργάνωσης καθώς και της οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας. Παρακαλούμε να μας δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στην Έκθεση μέχρι 20 Αυγούστου 2020.

Σας ευχαριστούμε και σας αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην «KAVALAEXPO 2020».

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2510 222212, κα Σ. Μαυρομμάτη (εσωτ. 4) κα Α. Μάρκου  (εσωτ. 13), κα. Δ. Παρασύρη (εσωτ.11) και ιστοσελίδα www.kcci.gr