Μάρκος Δέμπας για ματαίωση της Kavala Expo 2020: Δεν θα σταματήσουμε να στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μας

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της ματαίωσης της Έκθεσης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Καβάλας στέλνει το μήνυμα ότι οι επιχειρήσεις θα στηριχτούν με κάθε τρόπο και δη η εξωστρέφειά τους

Στις πρώτες του δηλώσεις στο KAVALA POST, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ματαίωσης της Έκθεσης Kavala Expo 2020 [διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ], ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Καβάλας, Μάρκος Δέμπας ξεκαθαρίζει ότι «δεν θα σταματήσουμε να στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μας», με το Επιμελητήριο να αναζητά ήδη άλλους τρόπους προβολής των τοπικών επιχειρήσεων, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου να δηλώνει ξεκάθαρα ότι η ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων βρίσκεται στις προτεραιότητες του Επιμελητηρίου.

Η δήλωση του Μάρκου Δέμπα

«Οι ραγδαίες εξελίξεις δεν μας επιτρέπουν να υλοποιήσουμε τη φετινή μας έκθεση. Δεν θα σταματήσουμε να στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μας, πόσο μάλιστα σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση. Θα βρεθεί ο τρόπος να της προβάλουμε και να ενισχυθεί η εξωστρέφειά τους. Τα νέα δεδομένα, μας οδηγούν σε νέους τρόπους προώθησής τους στις αγορές. Συνεχίζουμε με πίστη ότι θα τα καταφέρουμε για άλλη μία φορά».