«Έρχεται» το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που έχει «δέσει» ποτέ στο λιμάνι της Καβάλας

Καταπλέει τον ερχόμενο Δεκέμβριο και θα είναι και το μοναδικό πλοίο κρουαζιέρας το οποίο θα φιλοξενηθεί στο «Απόστολος Παύλος» για το 2020

Η επαναδραστηριοποίηση των εταιριών κρουαζιέρας βρίσκεται προ των πυλών, καθώς μετά το lockdown λόγω της πανδημίας σημειώθηκαν δραματικές εξελίξεις οι οποίες ήταν καταστροφικές τόσο από οικονομικής πλευρά όσο και από πλευράς μείωσης του στόλου, μιας και πολλά κρουαζιερόπλοια κατέληξαν στη φλόγα του διαλυτή. Οι εταιρίες προσπαθούν να ανακάμψουν, ξεκινώντας δειλά δειλά τις κρουαζιέρες πρώτα με τα μικρά και έπειτα τα μεγάλα πλοία.

Η μεγάλη εταιρία κρουαζιέρας NORWEGIAN CRUISE LINES έκανε την έκπληξη, αφού την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020 θα την υποδεχτεί για πρώτη φορά η Καβάλα με την παρθενική άφιξη του C/S NORWEGIAN SPIRIT στο λιμάνι «Απόστολος Παύλος».




Το NORWEGIAN SPIRIT θα καταπλεύσει με τα νέα του χρώματα και πλήρως ανακαινισμένο στις 09:00 προερχόμενο από την Κωνσταντινούπολη και θα παραμείνει στο λιμάνι της πόλης μέχρι και τις 16:00 οπότε και θα αποπλεύσει για τον επόμενο προγραμματισμένο προορισμό του, τον Πειραιά.

Το NORWEGIAN SPIRIT θα είναι το μοναδικό κρουαζιερόπλοιο το οποίο θα έχει καταπλεύσει στο λιμάνι της Καβάλας για το 2020. Ωστόσο το 2021 έχει προγραμματιστεί ακόμη μια προσέγγιση του παραπάνω κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι της πόλης. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το NORWEGIAN SPIRIT είναι και το μεγαλύτερο έως τώρα κρουαζιερόπλοιο το οποίο πρόκειται να «δέσει» στο λιμάνι της Καβάλας.

Δείτε τα χαρακτηριστικά του C/S NORWEGIAN SPIRIT

*Πηγή: kavalaportnews.gr Φωτογραφία: cruisetradenews.gr