Ένα (ακόμη) εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο καταπλέει σε Καβάλα και Θάσο

Το C/S WORLD EXPLORER συμπληρώνει «από το πουθενά» μια τριάδα κρουαζιερόπλοιων για την περιοχή μας εν μέσω Φθινοπώρου και... COVID

Η  κρουαζιέρα έχει ανάψει τις μηχανές της όσον αφορά την Καβάλα, ενώ στο παιχνίδι μπαίνει και η Θάσος, καθώς μετά τα δύο κρουαζιερόπλοια τα οποία ανακοινώθηκαν εσχάτως για το 2020 [διαβάστε εδώ και εδώ], ένα ακόμη καταπλέει στην περιοχή μας.

Πρόκειται για το νεότευκτο mega yacht-cruise ship C/S WORLD EXPLORER το οποίο ξεκίνησε τις κρουαζιέρες του στη Μεσόγειο, ενώ πρόκειται να καταπλεύσει σε αρκετούς ελληνικούς προορισμούς, όπου μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται η Θάσος και η Καβάλα και μάλιστα για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα, το WORLD EXPLORER θα καταπλεύσει στη Θάσο τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 στις 08:00 και θα αποπλεύσει στις 18:00 με επόμενο προγραμματισμένο προορισμό την Καβάλα, στην οποία θα καταπλεύσει την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 08:00.

Το όμορφο mega yacht θα αποπλεύσει από το «Απόστολος Παύλος» στις 18:00 με επόμενο προγραμματισμένο προορισμό το νησί της Λήμνου, συμπληρώνοντας μια τριάδα κρουαζιερόπλοιων εν μέσω Φθινοπώρου και… COVID.

Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά του κρουαζιερόπλοιου M/S WORLD EXPLORER

*Πηγή: kavalaportnews.gr Φωτογραφία: nickocruises.gr