Το κρουαζιερόπλοιο WORLD EXPLORER στην Καβάλα [φωτογραφίες]

Πρόκειται για το πρώτο κρουαζιερόπλοιο το οποίο προσεγγίζει την Καβάλα, αλλά και τη Θάσο μετά την επανέναρξη της κρουαζιέρας στην Ελλάδα

Στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» κατέπλευσε το πρωί της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου 2020 το πρώτο κρουαζιερόπλοιο το οποίο προσεγγίζει την Καβάλα μετά την επανέναρξη της κρουαζιέρας στην Ελλάδα.

Πρόκειται για το νεότευκτο mega yacht-cruise ship C/S WORLD EXPLORER το οποίο ξεκίνησε τις κρουαζιέρες του στη Μεσόγειο, ενώ κατέπλευσε για πρώτη φορά τόσο στην Καβάλα όσο και στον Λιμένα της Θάσου την προηγούμενη μέρα.

Το πλοίο μεταφέρει περίπου 30 τουρίστες και απέπλευσε από την Καβάλα λίγο πριν τις 18:00 με προορισμό το λιμάνι της Μύρινας Λήμνου.

Το C/S WORLD EXPLORER της πορτογαλικής εταιρείας Mystic Cruises, είναι εξοπλισμένο με περιβαλλοντικά βιώσιμη και πρωτοποριακή τεχνολογία η οποία αναπτύχθηκε από τη Rolls- Royce και έχει κατασκευαστεί το 2019 στην Πορτογαλία.

Επόμενος κατάπλους κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι της Καβάλας την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 στις 07:00 όπου θα καταπλεύσει το C/S NORWEGIAN SPIRIT [διαβάστε εδώ].