Καβάλα: Ο κορονοϊός «βύθισε» τον κατάπλου δύο κρουαζιερόπλοιων

NAUTICA και NORWEGIAN SPIRIT δεν θα καταπλεύσουν στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος», με τις εταιρίες να ακυρώνουν συνολικά το χειμερινό τους πρόγραμμα-Θετικά -με τα νυν δεδομένα- τα μηνύματα για την επόμενη χρονιά

Δυσάρεστη τα νέα για την κρουαζιέρα, καθώς ανακοινώθηκε επισήμως η ακύρωση δύο αφίξεων κρουαζιερόπλοιων τα οποία ήταν προγραμματισμένο να καταπλεύσουν στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2020.

Οι εταιρίες OCEANIA CRUISES με το NAUTICA και η NCL με το NORWEGIAN SPIRIT προχώρησαν σε ακύρωση όλου του χειμερινού προγράμματος στην Ανατολική Μεσόγειο και κατά συνέπεια και στο λιμάνι της Καβάλας.

Ο λόγος είναι οι ραγδαίες αρνητικές εξελίξεις σχετικά με τη διασπορά του κορονοϊού COVID-19 η οποία έχει ως αποτέλεσμα την απαγόρευση κρουαζιέρων στους Αμερικάνους και τα περισσότερα κρουαζιερόπλοια απαρτίζονται από αμερικάνικο επιβατικό κοινό.

Το θετικό είναι ότι για το 2021-2022 έχουν ήδη προγραμματιστεί κρουαζιέρες για το λιμάνι της Καβάλας οι οποίες θα ανακοινωθούν εν καιρώ και εφόσον δεν υπάρξουν έκτακτες εξελίξεις με τον κορονοϊό, ικανές να ανατρέψουν τα νυν δεδομένα.

*Πηγή: kavalaportnews.gr