Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας: Αποδείχτηκε ότι η Περιφέρεια ΑΜ-Θ είναι κοντά στους επαγγελματίες

Ανακοίνωση του Συλλόγου για το πρόγραμμα «Μη επιστρεπτέας προκαταβολής» για τις επιχειρήσεις οι οποίες επλήγησαν από τον κορονοϊό

Ως απόδειξη ότι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης βρίσκεται δίπλα στις επιχειρήσεις οι οποίες επλήγησαν από τον κορονοϊό χαρακτηρίζει το πρόγραμμα «Μη επιστρεπτέας προκαταβολής» [διαβάστε εδώ σχετικά] ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας με σχετική ανακοίνωσή του, συγχαίροντας, παράλληλα, όλους όσοι συνέδραμαν την υλοποίηση του προγράμματος με προεξάρχοντα τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστο Μέτιο.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας συγχαίρει την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τον Περιφερειάρχη  κ. Χρήστο Μέτιο, για το πρόγραμμα «Μη επιστρεπτέας προκαταβολής» για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον Covid-19 και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ. Αποδεικνύεται ότι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι κοντά στους επαγγελματίες και αφουγκράζεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και τις ανάγκες που προκύπτουν μετά από αυτή τη μεγάλη κρίση που μαστίζει τους τελευταίους μήνες την ελληνική επιχειρηματικότητα.