H Lufthansa «πετάει» για Καβάλα με δύο πτήσεις την εβδομάδα

Η αεροπορική εταιρία συμπεριέλαβε την Καβάλα στους νέους δημοφιλείς προορισμούς για την Ελλάδα για το καλοκαίρι του 2021 για το οποίο «βλέπει» μεγάλη τουριστική κίνηση-Πότε ξεκινάνε οι πτήσεις

Μπορεί ο κορονοϊός να έχει δημιουργήσει προβλήματα στις αερομεταφορές, ωστόσο οι εταιρίες προγραμματίζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Απόδειξη, οι νέοι προορισμοί στην Ελλάδα για τον όμιλο Lufthansa, ανάμεσά τους και το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας.

Συγκεκριμένα, ο όμιλο της Lufthansa ανακοίνωσε 15 νέα δρομολόγια για το καλοκαίρι του 2021 από την Φρανκφούρτη. Με επίκεντρο του νέου προγράμματος για την Ελλάδα, η εταιρεία θα προσφέρει πτήσεις σε δημοφιλείς προορισμούς στη χώρα, όπως η Κέρκυρα, τα Χανιά, η Μύκονος, η Κως, η Καβάλα και η Πρέβεζα, ώστε να δώσει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να επισκεφτούν τη χώρα μας.

Για να εξυπηρετηθεί η αυξημένη ζήτηση για το καλοκαίρι του 2021, αλλά και για να προσφέρει ακόμη πιο διευρυμένες επιλογές τόσο στους επιβάτες ταξιδιών αναψυχής όσο και στους business ταξιδιώτες, η Lufthansa αναμένεται επίσης να αυξήσει την συχνότητα των δρομολογίων τα οποία έχουν ανακοινωθεί έως τώρα για το επόμενο καλοκαίρι.

Οι πτήσεις και οι προορισμοί

Κέρκυρα (CFU) Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις Έναρξη: 4 Απριλίου
Χανιά (CHQ) Τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις Έναρξη: 1 Απριλίου
Μύκονος (JMK) Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις Έναρξη: 4 Μαΐου
Κως (KGS) Τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις Έναρξη: 2 Απριλίου
Καβάλα (KVA) Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις Έναρξη: 4 Μαΐου
Πρέβεζα (PVK) Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις Έναρξη: 2 Μαΐου

*makthes.gr