Περιφέρεια ΑΜ-Θ: Το Σωματείο Ταξί Καβάλας χαιρετίζει το πρόγραμμα της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του σωματείου ιδιοκτητών «Η Πρόοδος»

Με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Νομού Καβάλας «Η Πρόοδος» Χρήστο Ιωαννίδη και Νίκο Τριανταφυλλάκη συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, προκειμένου να τους ενημερώσει για το πρόγραμμα της Περιφέρειας ΑΜΘ που αφορά τη στήριξη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας δήλωσε τα εξής: «Η Περιφέρεια ΑΜΘ ενισχύει με 45 εκατομμύρια ευρώ τον επιχειρηματικό κόσμο. Δεν θα αφήσουμε κανένα αυτοαπασχολούμενο και καμιά μικρή επιχείρηση μόνη σε αυτή την υγειονομική κρίση. Η Περιφέρεια ΑΜΘ θα σταθεί δίπλα τους», ενώ ο πρόεδρος Χρήστος Ιωαννίδης δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης  είναι δίπλα στους επαγγελματίες και αφουγκράζεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και τις ανάγκες που προκύπτουν μετά από αυτή τη μεγάλη κρίση που μαστίζει τους τελευταίους μήνες την ελεύθερη οικονομία».