Μακάριος Λαζαρίδης: Η Καβάλα μπαίνει για τα καλά στον χάρτη των επενδύσεων

Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο για «μια σημαντική μέρα για την Καβάλα», αναφερόμενος στο έντονο ενδιαφέρον επενδυτών για την αξιοποίηση του εμπορικού λιμανιού «Φίλιππος Β'»

Οβουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης για τις εξελίξεις στον διαγωνισμό για τον εμπορικό λιμένα «Φίλιππος Β’» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 [διαβάστε περισσότερα εδώ] έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για την Καβάλα. Πέντε επενδυτικά σχήματα εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για το διαγωνισμό σχετικά με την υποπαραχώρηση του δικαιώματος χρήσης και εκμετάλλευσης του εμπορικού λιμένα “Φίλιππος Β’”.

Με την εξέλιξη αυτή ανοίγει και επισήμως ο δρόμος ώστε η περιοχή μας να καταστεί ισχυρός πυλώνας ανάπτυξης, προς όφελος πάντα της τοπικής κοινωνίας.

Η Καβάλα –με την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη– μπαίνει για τα καλά στον χάρτη των επενδύσεων. Οι προοπτικές είναι εξαιρετικά ευοίωνες.

Η αξιοποίηση του λιμένα “Φίλιππος Β’” και οι περαιτέρω επενδύσεις που θα ακολουθήσουν, είναι δεδομένο πως θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τις υπάρχουσες υποδομές, θα διασφαλίσουν ποιοτικές λιμενικές υπηρεσίες και θα δημιουργήσουν νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.

Με μια φράση, θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό και συνεχίζουμε».