Βραβείο για την Ασφάλεια στο project της Energean στη Σιγκαπούρη [φωτογραφίες]

5,5 εκατομμύρια εργατικές ώρες χωρίς εργατικό ατύχημα «έφεραν» το βραβείο SHARP το οποίο τελεί υπό την ευθύνη του Υπουργείου Εργασίας της Σιγκαπούρης και του Συμβουλίου για την Ασφάλεια και την Υγεία στην χώρα

Ένα σημαντικό βραβείο στον τομέα της Ασφάλειας απέσπασε το project της Energean για την κατασκευή του FPSO “Energean Power” στη Σιγκαπούρη. Όπως ενημέρωσε η εταιρεία με ανάρτησή της στους λογαριασμούς Social Media που διατηρεί, το ναυπηγείο Admiralty Yard στη Σιγκαπούρη βραβεύθηκε με το βραβείο SHARP (Safety and Health Award Recognition for Projects) για την Αριστεία στον τομέα της Ασφάλειας στο project της Energean για την ανάπτυξη του κοιτάσματος φυσικού αερίου Karish στο Ισραήλ.

Πρόκειται για μια επένδυση της τάξης των 1,6 δισεκ. δολαρίων που έχει πλέον ολοκληρωθεί σε ποσοστό 85% και στο συγκεκριμένο ναυπηγείο έχει κατασκευαστεί και τοποθετείται στο FPSO όλος ο βασικός εξοπλισμός.

Το project της Energean στη Σιγκαπούρη συμπλήρωσε 5,5 εκατομμύρια εργατικές ώρες χωρίς οποιοδήποτε εργατικό ατύχημα με αποτέλεσμα να κερδίσει το βραβείο το οποίο τελεί υπό την ευθύνη του Υπουργείου Εργασίας της Σιγκαπούρης και του Συμβουλίου για την Ασφάλεια και την Υγεία στην χώρα.

Η Energean συνόδευσε την ανάρτησή της με φωτογραφίες από την ομάδα της στο ναυπηγείο καθώς και από τις εργασίες στο FPSO “Energean Power” το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να προμηθεύει τους πελάτες της εταιρείας με 8 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου τον χρόνο, δηλαδή ποσότητα σχεδόν διπλάσια με τη συνολική κατανάλωση της Ελλάδας σε… έναν χρόνο!