Κίμων Παπαδόπουλος: Να στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια να γίνει στην Καβάλα η μονάδα παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Για Εσένα» στο Επιμελητήριο Καβάλας, καλεί σε συστράτευση για να πραγματοποιηθεί η μεγάλη αυτή επένδυση στον τόπο μας

Την ανοικτή στήριξη του στην πιθανότητα να δημιουργηθεί στην Καβάλα μονάδα παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Κίμων Παπαδόπουλος. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Για εσένα» στο Επιμελητήριο Καβάλας καλεί όλους τους αρμόδιους φορείς της περιοχής να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή και να συμβάλουν ο καθένας από την θέση του, προκειμένου η επένδυση να γίνει στον τόπο μας, ενώ παράλληλα τονίζει ότι και ο ίδιος είχε καταθέσει στην επιτροπής ανάπτυξης της Θράκης την πρόταση να κατασκευαστεί στην Καβάλα παρόμοια μονάδα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συνδυασμού, που εκπροσωπείται στο ΔΣ του Επιμελητηρίου με τους Κίμωνα Παπαδόπουλο, Παύλο Τσουμάκη, Βασίλη Ανανιάδη και Ειρήνη Κουρτίδου.

«Στην Καβάλα, λόγω και της γεωστρατηγικής της θέσης και των υποδομών της»

«Στις προτάσεις που είχαμε καταθέσει στο Επιμελητήριο Καβάλας για την επιτροπή ανάπτυξης της Θράκης, ήταν και η κατασκευή μονάδας παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Καβάλα [διαβάστε τις προτάσεις της παράταξης εδώ].

Με χαρά έχουμε πληροφορηθεί για την επιχείρηση που σχεδιάζει την επένδυση και μία από τις περιοχές στόχους για την εγκατάσταση της είναι και η Καβάλα, λόγω και της γεωστρατηγικής της θέσης και των υποδομών της.

Αισθάνομαι την υποχρέωση να δηλώσω ανοικτά ότι τάσσομαι υπέρ της κατασκευής μονάδας παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Καβάλα.

Καλώ όλους τους αρμόδιους, να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή και να συμβάλουν ο καθένας από την θέση του, η επένδυση αυτή να γίνει στον τόπο μας».